fbpx

1-op-1 mentorschap

In de natuur. Samen werken aan jouw groei als man.
Kies jouw pakket

mentaal sterker worden in een wereld waar het uiterste van je wordt gevraagd

Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen, tijd voor jezelf, daadkracht, plezier, keuzes maken, energie, minder stress, gedoe of een betere relatie; als je een andere uitkomst wilt zul je iets anders moeten doen dan je altijd hebt gedaan.

Als mentor ondersteun ik je in jouw proces zodat we samen de stappen zetten die je tot nu toe in je eentje niet hebt weten te zetten.

Kies het pakket wat bij jou past

Niet goed geld terug garantie
Jouw resultaat is mijn resultaat. En daarom bied ik je de garantie dat je vooruitgang boekt.
Heb jij geen enkele vooruitgang geboekt? Dan krijg je jouw geld terug (exclusief gemaakte kosten bij pakket 2 & 3) of we gaan door op mijn kosten.

Pakket 1: LIGHT

De meest laagdrempelige manier om kennis te leren maken met mijn werkwijze. Ideaal voor het verkrijgen van meer helderheid, focus en richting in jouw leven.

Wat krijg je

 • 6 wandelsessies (60 minuten) in of rondom Heythuysen (op locatie bespreekbaar tegen meerprijs)
 • 10% korting op elk ander pakket

Pakket 2: INTENSE 

Ben je op zoek naar verdieping? Deze dag staat in het teken van diepe rust en ontspanning. Zodat je helder krijgt waar je staat en waar je naartoe wilt.

Samen stellen we je belangrijkste prioriteiten samen waaraan je gaat werken, zodat je stap voor stap toewerkt naar het leven dat je wenst. De follow-up sessies staan in het teken van reflecteren en evalueren om je nieuwe kennis en inzichten te integreren.

Wat krijg je

 • Een volledige dag coaching in de natuur (+/- 8 uur) 
 • Vervoer vanuit Heythuysen naar de plek van bestemming en terug
 • 1 x Lunch
 • 3 follow-up sessies (60 minuten) na 3, 6 en 9 weken
 • 10% korting op elk ander pakket

Pakket 3: EXTREME (3 dagen)

Ben je toe aan een langere break? Even weg van je werk, familie/gezin en vrienden. Dan is ‘unplugged’ het pakket voor jou. Samen gaan we drie dagen op avontuur in de Luxemburgse natuur. Op zoek naar de stilte, weg van alle ruis om je heen. Om rust te krijgen in je hoofd en lijf. Zodat je nieuwe inzichten krijgt om beter de richting in je leven te bepalen. Rust, ontspanning, fun en persoonlijke groei staan deze dagen centraal.

Wat krijg je

 • 3 dagen intensieve coaching
 • 2 overnachtingen op een camping
 • Vervoer vanuit Heythuysen naar Luxemburg en terug
 • Alle maaltijden en drank
 • 4 follow-up sessies (60 minuten) na 3, 6, 9 en 12 weken
 • 10% korting op elk ander pakket
 • 20% korting op meerdaagse events

Ervaringen van andere mannen

Maurice is iemand die praat uit gevoel en kan met iedereen op zijn frequentie praten. De oefeningen waren behulpzaam en praktisch en zet iedereen aan het denken. Wil je groeien dan moet je buiten je comfortzone treden en Maurice gaf tools die je daarbij helpen. Het is voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen…investeer in jezelf.

Paul Verstegen

Live Before You Die, een prachtig mantra, van een prachtig persoon. Maurice is als mens, ondernemer en coach inspirerend en passievol. Hij weet je bij elk contactmoment aan het denken te zetten en geeft je liefdevol zaken terug.

Ricky van Cranenbroek

Zojuist een super gave workshop van Maurice mogen meemaken. Bevlogen, vol passie en inspiratiekracht neemt hij je mee in een reis over mijn eigen leven. Van begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten. Gave oefeningen gedaan die precies de juiste inzichten gaven die mij in staat stellen positieve veranderingen te maken in mijn leven.

Wiljo Scholten

Ik ben al heel wat gewend op dit gebied en voor mij is openheid en echte verbinding het belangrijkste. Dat begint met jezelf als coach. Jezelf kwetsbaar durven opstellen en dan ben je bij Maurice in goeie handen en veilig. Het was heerlijk om erbij te zijn. Heel dankbaar.

Koos Karsten

Op de eerste plaats is Maurice gewoon een top gozer! Hij is sociaal, easy-going, positief ingesteld en probeert overal het beste van te make!

Daarnaast is hij verbaal en non-verbaal erg sterk en weet hij zijn boodschap op een leuke, humoristische en duidelijk manier over te brengen!

Ook is Maurice niet bang om zijn eigen kwetsbaarheid te tonen, een aspect wat hem alleen maar meer kracht geeft.

Tijdens de workshop en de training laat Maurice zien dat hij voor een groep kan staan en deelt op een open wijze zijn eigen leerervaringen en weet met de juiste vragen anderen te prikkelen. En geeft hiermee stof tot nadenken en inspiratie om te DOEN!

Reggie Fuhren

Open chat